Mondzorg Hongarije
Esthetische Tandheelkunde
Esthetische Tandheelkunde Kronen Facings Bruggen
Implantaten All on 4 Botopbouw en sinuslift Whitening

Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde, is gericht op de schoonheid van de tanden. Esthetische tandheelkunde heeft als doel uw gebit mooier maken met als uitkomst een stralende lach en meer zelfvertrouwen.

Voor wie is esthetische tandheelkunde bedoeld?

Esthetische tandheelkunde is er voor iedereen die ontevreden is over de uitstraling van zijn/ haar gebit. Dat kan zijn omdat u niet tevreden bent over de vorm, kleur of grootte van uw tanden maar ook omdat u geen regelmatig gebit hebt. Of wellicht wilt u uw oude amalgaam vullingen of prothese vervangen.

Design your smile

Mondzorg Hongarije biedt in samenwerking met Moricz Dental Design your smile. Design your smile is een computerprogramma waarbij u, in slechts 40 minuten, in samenwerking met uw tandarts uw nieuwe glimlach ontwerpt. Hierdoor loopt u geen enkel risico, u weet voordat u start met de behandeling hoe uw tanden eruit zullen gaan zien. U kunt de foto’s van uw huidige gebit naast de foto’s van het door u gewenste gebit leggen. U zult verrast zijn over het verschil en de kans is erg groot dat u het beeld van uw nieuwe glimlach niet meer uit uw hoofd krijgt.

De mogelijkheden

Een goed voorbeeld van esthetische tandheelkunde is een kroon. Bij het plaatsen van een kroon wordt uw bestaande tand afgeslepen en daarop wordt een nieuwe tand geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten kronen. Op onze pagina kronenkunt u alles lezen over de verschillende eigenschappen en toepassingen.

Indien u niet tevreden bent over de vorm, grootte en/of kleur van uw tanden zijn facings wellicht een goede oplossing voor u. Bij facings worden uw eigen tanden behouden. Er wordt dan een schildje op uw eigen tanden geplaatst in de gewenste vorm en kleur. Een groot voordeel van facings is dat het hele proces slechts vijf dagen hoeft te duren, zo lang heeft de tandtechnicus nodig om uw facings te maken. Op onze pagina facingskunt u hier meer informatie over vinden.

Wanneer u niet tevreden bent over de kleur van uw tanden denkt u dan eens aan whitening. Met whitening kunt u in korte tijd een verbluffend resultaat behalen. Uw tanden kunnen 8 tot 10 keer witter worden. Hierdoor heeft u in een mum weer een stralende glimlach. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina whitening.

 


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.