Mondzorg Hongarije
Facings
Esthetische Tandheelkunde Kronen Facings Bruggen
Implantaten All on 4 Botopbouw en sinuslift Whitening

Facings

Bent u niet tevreden over de uitstraling of over de kleur van uw tanden? Vermijdt u lachen op foto’s of in het bijzijn van andere? Dan zijn facings wellicht de oplossing voor u. Facings zijn een snelle en eenvoudige manier om in korte tijd een prachtig gebit te krijgen. Tot enige jaren geleden waren facings voorbehouden aan “de rich en famous” maar dit is gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig zijn facings bereikbaar voor iedereen.

Wat zijn facings?

Facings zijn schildjes, zo dun als contactlenzen, die uw eigen tanden bedekken. Met facings kan men onvolmaaktheden bedekken. Facings worden voornamelijk gebruikt om esthetische redenen, oftewel om het uiterlijk te verfraaien. Facings zijn perfect in staat om de vorm, de kleur, slijtage of glazuurdefecten van de tanden te corrigeren.

Het plaatsen van facings gaat snel en is pijnloos. Echter het belangrijkste voordeel van facings is dat de eigen tanden behouden blijven.


Nadat er een laagje van de tand is afgeslepen worden de facings geplaatst

Waarom facings?

 Omdat u niet tevreden bent over de vorm van uw tanden.
 Omdat u niet tevreden bent met de lengte van uw tanden, dus te kort of te lang
 Omdat u graag wittere tanden wilt maar dat u het gewenste resultaat niet behaald door middel van bleken.
 Omdat u een spleetjes tussen uw tanden heeft, en u daar van af wilt.
 Omdat uw tanden zijn afgesleten of gebroken zijn en u weer de oorspronkelijke vorm van uw tanden terug wilt.

Facings van composiet

Facings van composiet kunnen door de tandarts in een behandeling geplaatst worden. De tandarts slijpt een laagje van uw tanden af en brengt een hechtmateriaal aan. Hierop wordt het composiet aangebracht en door de tandarts in de gewenste vorm gebracht. Het materiaal moet dan uitharden onder een speciale lamp. Tot slot slijpt en polijst de tandarts uw facings om de vorm te perfectioneren.

Facings van porselein

Wanneer u kiest voor facings van porselein zal de tandarts eerst een laagje van uw tanden afslijpen om vervolgens een afdruk te maken van uw eigen tanden. Op basis van deze afdruk kan de tandtechnieker uw facings produceren, dit duurt maximaal 3 werkdagen. Tot slot zal de tandarts een hechtmateriaal op uw tanden aanbrengen om vervolgens de facings te bevestigen.

Design your smile

Design your smile is een proces waarbij u, in samenwerking met de tandarts, zelf uw nieuwe lach ontwerpt door middel van een computerprogramma. Met dit programma kunt u uw nieuwe lach zien voordat u aan de behandeling begint en hierdoor loopt u geen enkel risico.

 


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.