Mondzorg Hongarije
Implantaten
Esthetische Tandheelkunde Kronen Facings Bruggen
Implantaten All on 4 Botopbouw en sinuslift Whitening

Implantaten

Wat is een implantaat?

Een tandheelkundige implantaat is een kunstmatige tandwortel van titanium, die als doel heeft het vervangen van de wortel van een ontbrekende tand of kies. Een implantaat bestaat uit drie onderdelen. 1. Het implantaat, oftewel de kunstmatige wortel, is een schroef die in het kaakbot wordt bevestigd. 2. Het abutment, een opbouw die op het implantaat wordt vastgedraaid. 3. De kroon, op het abutment komt het zichtbare gedeelte, de kroon, die maakt dat de tand of kies er weer natuurlijk uitziet. Een implantaat is een duurzame en mooie vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. In principe kan iedere tand of kies vervangen worden door een implantaat. Ook is het mogelijk om een brug te plaatsen op implantaten.


na het plaatsen van het implantaat wordt deze afgedekt met een healing cap

Wanneer is een implantaat een goede oplossing voor u?

Een tandheelkundig implantaat is een goede oplossing wanneer u één of meerdere tandwortels mist en wanneer u op zoek bent naar een permanente, comfortabele en esthetische oplossing. Esthetiek is echter nooit de belangrijkste reden voor het plaatsen van een implantaat. Het ontbreken van een tand of kies kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor uw gezondheid. Wanneer u een tand of kies mist ontstaat er ruimte in de kaak waardoor andere tanden en/ of kiezen hun houvast kwijt raken, deze kunnen hierdoor wegzakken. Daarnaast zal het tandvlees zich terug gaan trekken en het kaakbot zal slinken. Hierdoor kunt u ingevallen wangen krijgen, wat uw aangezicht zal veranderen. Ook kunt u problemen krijgen met kauwen en pijnklachten aan uw kaakgewricht. Het kan zelfs zo zijn dat u hierdoor hoofdpijn of migraine ontwikkelt.

In de afgelopen jaren zijn er enorme ontwikkelingen geweest op het gebied van implantologie en technologie. Door de invoering van nieuwe en innovatieve implantatiemethoden zijn de kosten afgenomen en is de kwaliteit enorm toegenomen. Het plaatsen van een implantaat is een ingreep zonder noemenswaardige risico’s, mits uitgevoerd in een daartoe gespecialiseerde kliniek.

Door het plaatsen van een implantaat verbeterd u de kwaliteit van uw leven.

 Een implantaat hersteld het kauwvermogen. Na het plaatsen van een tandheelkundig implantaat kunt u, zonder problemen, weer alles eten en drinken.
 Een implantaat voorkomt dat uw tanden wegzakken door een gebrek aan houvast.
 Een implantaat voorkomt dat uw kaak slinkt, zodat u ook in de toekomst nog implantaten kunt laten plaatsen mocht dat nodig zijn.
 Een implantaat hersteld uw gebit, hierdoor kunt u weer voluit lachen zonder schaamte.

Hoe wordt een implantaat geplaatst?

1) Het maken van een behandelplan en offerte

Op basis van de gestelde diagnose maakt de tandarts voor u een behandelplan op maat. Daarnaast ontvangt u een schriftelijke offerte waarin heel duidelijk staat welke kosten er aan de behandeling verbonden zijn. Hierdoor komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

2) De pre- operatieve voorbereiding

De tandarts maakt de mondholte schoon en vrij van bacteriën. Een hygiënische omgeving vergroot de kans op een succesvolle ingreep.

3) De operatie

De operatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving en is dus volledig pijnloos. Na de verdoving plaatst de implantoloog, met behulp van een speciaal chirurgisch instrument, het implantaat in het kaakbot. De grootte van het implantaat wordt bepaald voor de operatie. Na het plaatsen van het implantaat wordt een healing cap op het implantaat geplaatst. Hierdoor blijft het implantaat tijdens de genezingsperiode vrij van bacteriën.

4) De genezingsperiode

Na de operatie volgt een periode van 3 tot 4 maanden waarin uw kaak moet genezen en het implantaat vast moet groeien. Hoe lang deze periode zal zijn is mede afhankelijk van uw gezondheidstoestand en de kwaliteit van het bot.

5) Het plaatsen van de definitieve kroon

Na een periode van genezing wordt het abutment geplaatst op het implantaat. Op het abutment komt vervolgens de permanente kroon. De implantoloog zal controleren of de kroon voldoet aan al uw wensen (comfort, functionaliteit, kleur en vorm) en als de kroon goed past is hiermee het proces voltooid.

Mondzorg Hongarije
Mondzorg Hongarije werkt samen met Moricz Dental in Boedapest. Een hoogstaande kliniek op het gebied van tandheelkunde. De kliniek is uitgerust met de modernste apparatuur en werkt met een  team van ervaren implantologen. Moricz Dental heeft een slagingspercentage van 98,3% bij het plaatsen van implantaten. Doordat u kiest voor Mondzorg Hongarije bespaart u niet alleen veel geld op uw behandeling maar kiest u ook voor de hoogste kwaliteit. Moricz Dental biedt u tien jaar garantie op uw implantaat.


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.