Mondzorg Hongarije
Ervaringen

Ervaringen

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Jan Willem van der Zouw, eigenaar en oprichter van Mondzorg Hongarije. Helaas weet ik maar al te goed wat het is om tandheelkundige problemen te hebben. Ik ben bekend met de pijn, het verbergen van je mond en de torenhoge rekeningen die daarmee gepaard gaan. Na vele tandartsbezoeken en tijdelijke oplossingen kwam ik tot de conclusie dat ik een permanente oplossing voor dit probleem wilde. Al snel werd mij duidelijk dat een flinke renovatie noodzakelijk was. Namelijk 5 implantaten en 18 kronen, tel daarbij op een paar wortelkanaalbehandelingen, het vullen van een aantal gaatjes en whitening voor de tanden die ik van mezelf zou houden. De offerte die ik daar van verschillende Nederlandse tandartsen voor kreeg loog er niet om, dat zou een fortuin gaan kosten.

Ik ben toen op zoek gegaan naar een tandarts in het buitenland en terecht gekomen in Hongarije bij Moricz Dental. Hongarije was voor mij een land waar ik al bekend mee was en ook het feit dat dit land EU- lid is sprak mij enorm aan. In de kliniek werd ik heel hartelijk ontvangen en kreeg ik na een eerste onderzoek direct een duidelijke offerte en behandelplan. Ik was erg onder de indruk van de kliniek en de mensen die daar werkzaam zijn. Hierdoor ben ik op korte termijn gestart met de behandelingen. In de eerste fase werden de implantaten geplaatst. Een behandeling waar ik flink tegenop zag maar die mij honderd procent is meegevallen. Na drie maanden, toen de implantaten volledig vast gegroeid waren zijn de abutments en definitieve kronen geplaatst. Die laatste behandeling heb ik overigens gecombineerd met een vakantie met mijn gezin in het prachtige Hongarije.

Na een heerlijke vakantie ben ik met een prachtige gebit weer naar huis gegaan. Ik geniet nog iedere dag als ik mijn gebit in de spiegel zie maar ook van het feit dat ik weer alles kan eten en voluit kan lachen. Ik hoop dat u na het lezen van mijn persoonlijke verhaal weer durft te vertrouwen op een succesvolle en betaalbare oplossing voor uw tandheelkundige probleem. Mondzorg Hongarije helpt u graag op weg naar een gezond en stralend gebit.

Hieronder treft u de reacties van andere patiënten over de dienstverlening van Mondzorg Hongarije.

Mw. Crama Bonaire

Ik zelf ben nu inmiddels ex patient van Mondzorg Hongarije, en zou graag mijn ervaring willen delen van mensen die deze stap nog moeten nemen.

Ik zelf heb een hele metamefoze moeten ondergaan, 12 implantaten 24 kronen en een sinuslift. Een hele mond vol. Ik kom zelf uit Bonaire dus een hele stap en geregel mondzorg heeft alles tot in de puntjes verzorgt vliegreis, hotels, afspraken, goeie begeleiding en de nazorg. Ik zelf heb geen moment getwijfeld en ben ervoor gegaan

Voor mij is er een nieuwe wereld open gegaan gewoon alles weer kunnen eten mijn smaak is terug. En ik heb de mooiste glimlach.

Dhr. Engels. Venlo

In 2016 heb ik via mondzorg Hongarije een afspraak gemaakt voor implantaten. Hierna werd voor mij een offerte gemaakt. Deze offerte incl. reizen en hotel was ongeveer de helft van wat ik hier in Nederland zou moeten betalen. Het type implantaten heb ik door mijn broer ( tandtechnicker van beroep) laten controleren, dit merk was een van de beste zei hij. Ik ben in mijn eentje 3 dagen naar Boedepest gegaan met Wizzair vanuit Eindhoven. De kliniek was heel professioneel met hele aardige mensen. Ik werd er prima geholpen en kreeg pijnstillers mee en instructies. Alles verliep prima en heb geen klachten of ontstekingen gehad nadien.
Door omstandigheden heb ik pas een jaar later de kronen erop laten zetten in de kliniek. Hiervoor moest ik een week naar Boedapest. Ik heb mijn vrouw meegenomen. Boedapest is een heerlijke stad met vriendelijke mensen en erg goedkoop. Echt een aanrader om eens naar toe te gaan. Net voordat we vertrokken was me stuk van een tand afgebroken. Dit was geen probleem in de kliniek en er is, uiteraard tegen extra betaling, een kroon op geplaatst. Al met al een aanrader !

Louise

Nadat ik bij mijn tandarts de offerte ontving voor een brug van mijn zes boven voortanden ben ik terecht gekomen bij Mondzorg Hongarije (Móricz Dental). Ik heb hier een offerte opgevraagd en deze was heel veel meer aantrekkelijker dan degene die ik had ontvangen. Omdat het toch een stap is en ik het best eng vond ben ik Marleen gaan bestoken met vragen. Ze heeft ze allemaal geduldig en sommige in overleg met Móricz Dental beantwoord.
Ik heb er voor gekozen om twee keer een nacht in Boedapest door te brengen. Ik vloog op maandagochtend vroeg heen en op dinsdagavond terug. Móricz Dental heeft al mijn afspraken in de twee dagen gepland en dan ook nog eens zo dat het aan het begin of einde van de dag was zodat ik ook nog van Boedapest zelf kon genieten. Niets was teveel en ik ontving zelfs een sms met de vraag of alles goed ging na de eerste behandeldag.

Ik ben behandeld door tandarts Janos Grosz. Alhoewel ik uren in die stoel heb doorgebracht de eerste twee dagen, heb ik wel een vakantietrip idee aan deze ervaring overgehouden. Janos vroeg geregeld hoe het ging, ik was goed verdoofd en alles werd uitgelegd. Zelfs voor een angsthaas zoals ik was dit erg prettig. Ik voelde mezelf zelfs ontspannen! De praktijk is hypermodern en alle medewerkers zeer vriendelijk. In overleg en nadat er een overzichtsfoto was gemaakt hebben we gekozen welke constructie de tandarts zal gaan maken. Deze kwam overeen met wat mijn tandarts ook had voorgesteld.

Het hotel dat Mondzorg Hongarije aanbood was een fijn hotel. Goede kamers, prima ontbijt en de mogelijkheid om de hele dag koffie of thee te nuttigen op de eerste etage. Op loopafstand van de tandarts, maar ook van een van de oudste badhuizen, de foodhall, het centrum en een zeer geliefde pubb. De metro hebben wij niet gebruikt.

Wij zijn opgehaald en weggebracht van en naar het vliegveld. Wederom perfect geregeld!

Het belangrijkste is dat ik heel erg blij ben over het resultaat. Ook mijn tandarts is tevreden.

Ik heb twee keer een mini citytrip gehad en ook nog een mooi gebit terug gekregen. Voor elke grote behandeling ga ik zeker terug naar Móricz Dental en ik raad het iedereen aan!

Dhr. Kwakernaak

De begeleiding en de behandeling van mijn gebroken tand was uitstekend.

De reis was goed te doen en door de locatie van de praktijk en het hotel in het centrum kon ik nog maximaal van Boedapest genieten ook.

Ik raad het zeker anderen aan.

Dhr. De Boer

27 Elementen

Heeft u wel eens gevraagd: ‘Meneer, mevrouw kunt u ook zeggen waarom ik dit – een willekeurige overeenkomst – niet moet doen?’ Er ontstaat verwarring en u hoort veel ontwijkende antwoorden.

Mijn gebit was zo zwak dat het volgens mijn tandarts niet was te renoveren. Een second opinion bevestigde dit standpunt.

Maar in 2016 heb ik via Mondzorg Hongarije in drie sessie 27 elementen kunnen laten plaatsen. Een aantal op nog levende wortels, een aantal op behandelde wortels en voorts twee bruggen en drie elementen op vijf implantaten. De kosten bedroegen ca. 14.000 Euro, verblijf en reizen inbegrepen.(In Nederland was ik ca 35.000 Euro kwijt geweest.)

Ik heb via Mondzorg Hongarije meer gekregen dan ik verwachtte. De meest opvallende ervaring was de kwaliteit van de mondzorg in de Hongaarse kliniek. Kaakchirurgie, Röntgen, tandheelkunde, implantaten, het is allemaal onder één dak aanwezig. Mijn behandelaar was kaakchirurg én tandarts en – ongekend – elke assistente was ook tandarts. Ze boden me doelgericht, vriendelijk en uitermate vakkundig de beste zorg.

En de begeleiding van uit IJsselstein? Ik kan er alleen maar positief over zijn. Goed georganiseerd, geen poespas, correct, vakkundig, vriendelijk en elke reis weer aan alles gedacht. 

Zou u mij vragen waarom u niet met Mondzorg Hongarije in zee moet gaan, dan hoort u van mij geen verwarring of ontwijkende antwoorden. U moet gewoon gaan. U krijgt de beste tandheelkundige zorg tegen minder dan de helft van de prijs en u wordt van uit Nederland met professionele ondersteuning begeleid. Dat Nederland in de zorg vooroploopt is wat tandheelkunde betreft een misvatting.

Antoon de Boer, Arnhem, 65 jaar, een zeer tevreden klant

Dhr. Van der Does

Na eerst wat terughoudend te zijn over behandeling in het buitenland toch de stap genomen om in Hongerije behandeld te willen worden. Ik had 4 implantaten nodig en dat was mogelijk voor een zeer gunstig tarief t.o.v. Nederland.

Eenmaal in de kliniek viel mij op dat het er allemaal erg chique en professioneel uitzag. 

Ik heb de behandeling ondergaan en het is mij top bevallen! Ondanks de heftige ingreep heb ik de pijn goed kunnen verdragen. Ook wordt je goed in het Engels begeleid en wordt je duidelijk gemaakt wat er staat te gebeuren.

Mocht het in de toekomst weer nodig zijn ga ik hier zeker weer heen.

Ondanks dat ik alleen ben afgereisd heb ik de tijd daar ervaren als een mini vakantie. Budapest is een schitterende stad.

 


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.