Mondzorg Hongarije
Ervaringen

Ervaringen

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Jan Willem van der Zouw, eigenaar en oprichter van Mondzorg Hongarije. Helaas weet ik maar al te goed wat het is om tandheelkundige problemen te hebben. Ik ben bekend met de pijn, het verbergen van je mond en de torenhoge rekeningen die daarmee gepaard gaan. Na vele tandartsbezoeken en tijdelijke oplossingen kwam ik tot de conclusie dat ik een permanente oplossing voor dit probleem wilde. Al snel werd mij duidelijk dat een flinke renovatie noodzakelijk was. Namelijk 5 implantaten en 18 kronen, tel daarbij op een paar wortelkanaalbehandelingen, het vullen van een aantal gaatjes en whitening voor de tanden die ik van mezelf zou houden. De offerte die ik daar van verschillende Nederlandse tandartsen voor kreeg loog er niet om, dat zou een fortuin gaan kosten.

Ik ben toen op zoek gegaan naar een tandarts in het buitenland en terecht gekomen in Hongarije bij Moricz Dental. Hongarije was voor mij een land waar ik al bekend mee was en ook het feit dat dit land EU- lid is sprak mij enorm aan. In de kliniek werd ik heel hartelijk ontvangen en kreeg ik na een eerste onderzoek direct een duidelijke offerte en behandelplan. Ik was erg onder de indruk van de kliniek en de mensen die daar werkzaam zijn. Hierdoor ben ik op korte termijn gestart met de behandelingen. In de eerste fase werden de implantaten geplaatst. Een behandeling waar ik flink tegenop zag maar die mij honderd procent is meegevallen. Na drie maanden, toen de implantaten volledig vast gegroeid waren zijn de abutments en definitieve kronen geplaatst. Die laatste behandeling heb ik overigens gecombineerd met een vakantie met mijn gezin in het prachtige Hongarije.

Na een heerlijke vakantie ben ik met een prachtige gebit weer naar huis gegaan. Ik geniet nog iedere dag als ik mijn gebit in de spiegel zie maar ook van het feit dat ik weer alles kan eten en voluit kan lachen. Ik hoop dat u na het lezen van mijn persoonlijke verhaal weer durft te vertrouwen op een succesvolle en betaalbare oplossing voor uw tandheelkundige probleem. Mondzorg Hongarije helpt u graag op weg naar een gezond en stralend gebit.

Hieronder treft u de reacties van andere patiënten over de dienstverlening van Mondzorg Hongarije.


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.