Mondzorg Hongarije

Weblog

15-03-2017 - De highlights van Boedapest

Heeft u een gebitsrenovatie of implantaten nodig? Bij een behandeling in Nederland betaalt u hoge prijzen en belandt u wellicht op een wachtlijst. En dat terwijl ook de kwaliteit van de operatie in sommige gevallen te wensen overlaat.

Een beter alternatief is daarom een behandeling in Hongarije, waarmee u veel kosten bespaart en vaak razendsnel aan de beurt bent. Bijkomend voordeel: tijdens uw verblijf kunt u genieten van de grote schoonheid van dit mooie land.

Combineer gebitsbehandeling met toeristisch bezoek

Mondzorg Hongarije werkt samen met Moricz Dental in Boedapest, een internationaal vermaarde kliniek die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste tandheelkundige kliniek van Hongarije. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een behandeling van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar verblijft u ook nog eens in de mooiste stad van het land.

Overweegt u binnenkort een behandeling aan te vragen bij Mondzorg Hongarije? Dan zetten we alvast enkele highlights van Boedapest op een rijtje die u écht gezien moet hebben:

De Burchtheuvel

Boedapest bestaat van oudsher uit twee delen: het gedeelte boven de rivier de Donau (Boeda) en het gedeelte daaronder (Pest). De Burchtheuvel ligt in het heuvelachtige Boeda en behoort tot de meest spectaculaire highlights van de stad. Het op de heuvel gelegen Koninklijk Paleis is een imposant complex en vormt al jaren een ware toeristische trekpleister.

De Kettingbrug

De Kettingbrug is in 1848 gebouwd om de twee eerder genoemde stadsdelen Boeda en Pest permanent met elkaar te verbinden. De brug is maar liefst 330 meter lang en steunt op twee pijlers die zijn geïnspireerd op antieke triomfbogen. De Kettingbrug wordt bewaakt door twee stenen leeuwen en biedt met name ’s avonds bij verlichting een sprookjesachtige aanblik.

Het Parlement

In de Pest-zijde van de stad bevindt zich het op één na grootste parlementsgebouw ter wereld. Dit indrukwekkende bouwwerk kenmerkt zich door een gotische bouwstijl en is ook van binnen een aaneenschakeling van pracht en praal. Het complex wordt streng bewaakt, maar is toegankelijk via georganiseerde rondleidingen of sightseeing tours.

Sint-Stefanusbasiliek

De Sint-Stefanusbasiliek is de grootste kerk van de stad en staat ook wel bekend als de Szt. Istvan Basiliek. Het bouwwerk ontleent zijn naam aan Szent István (St Stephen), die in het jaar 1000 de eerste christelijke koning van Hongarije werd. De koepel is net als Het Parlement maar liefst 315 meter hoog en aan de binnenkant van de basiliek zijn adembenemende mozaïeken te bewonderen.

Overige highlights van Boedapest

Naast de bovengenoemde klassieke highlights, valt er in Boedapest nog veel meer te zien en te beleven. Met meer dan 4 miljoen jaarlijkse bezoekers behoort de stad tot de grootste toeristische magneten van Europa. Met de imposante bouwwerken, het gezellige oude stadsdeel en de prachtige rivier is een bezoek aan deze metropool een onvergetelijke ervaring.


01-02-2017 Angst voor de tandarts?

Angst voor de tandarts

Vele mensen hebben er jaarlijks mee te maken: een verstikkende angst voor een tandartsbezoek. En dat is zonde, want sommigen laten zich hierdoor weerhouden om naar de tandarts te gaan. Niet verstandig natuurlijk. Gelukkig is er een goed alternatief, want er zijn tandartsen die speciaal zijn opgeleid om mensen met angst optimaal te begeleiden. Gabriella Kalmar is een goed voorbeeld van zo’n tandarts. Zij is gespecialiseerd in angstige patiënten en biedt ook behandelingen onder volledig narcose aan. Ze werkt voor Moricz Dental in Boedapest, de kliniek waar Mondzorg Hongarije nauw mee samenwerkt en die onlangs nog werd uitgeroepen tot de beste tandartspraktijk van Hongarije.

Speciale behandeling bij angst voor de tandarts

Heeft u ook last van angst voor de tandarts? Dan bent u zeker niet alleen. Bijna de helft van de Nederlanders ziet op tegen een tandartsbezoek en 1 op de 10 landgenoten weigert zelfs pertinent te gaan. De oorzaak is vaak een traumatische ervaring uit het verleden, waardoor het bezoek geassocieerd wordt met pijn, schaamte of een gebrek aan controle. Een speciaal opgeleide tandarts zoals Gabriella Kalmar is hiervan op de hoogte en weet hoe ze deze problemen moet oplossen. Een cruciale rol in dit proces speelt communicatie. Zij maakt eerst rustig kennis met de patiënt en neemt uitgebreid de tijd om de angst te bespreken. Zaken die de patiënt niet prettig vindt, legt ze duidelijk uit en maakt ze een stuk minder onaangenaam. Ook signalen tijdens de behandeling worden direct door haar opgepikt. Wilt u nauwgezet op de hoogte blijven van elke stap? Dan informeert ze u met eindeloos geduld. Als u juist liever niet wilt weten wat er aan de hand is, houdt ze hier rekening mee in de communicatie met haar assistenten. Altijd streeft zij naar zo min mogelijk pijn en beweging.


Onder volledige narcose bij de tandarts

Wie echt niet over zijn angst voor de tandarts heen kan stappen, heeft nog een mogelijkheid: de behandeling ondergaan onder volledige narcose. Moricz Dental is gespecialiseerd in het uitvoeren van zulke behandelingen en geniet internationale bekendheid vanwege de hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg. Aan een behandeling onder narcose gaat een zorgvuldig traject vooraf. Eerst krijgt u een intake in de kliniek, om hierna medisch onderzocht te worden. Als u voldoet aan alle voorwaarden, kan de afspraak worden ingepland. Moricz Dental staat bekend om heldere communicatie, waardoor alle details rondom de behandeling u ruim vooraf duidelijk zijn. Laat u daarom niet weerhouden door angst voor de tandarts. Mondzorg Hongarije brengt u graag in contact met de beste specialisten op het gebied van angstbestrijding en narcose. Via ons profiteert u bovendien van de beste kwaliteit, snelle service en voordelige prijzen. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.


10-01-2017 Moricz Dental kliniek wint prestigieuze prijs

Mondzorg Hongarije winnaar!

Een gebitsrenovatie is in Nederland een prijzige aangelegenheid. Implantaten zijn duur en voor complexe operaties bestaan vaak lange wachtlijsten. Mondzorg Hongarije werkt daarom samen met Moricz Dental in Boedapest, een kliniek die onlangs nog is uitgeroepen tot de beste kliniek van Hongarije. Zo ervaart u tegen een lage prijs een snelle service van de hoogste kwaliteit.

Prestigieuze award op het gebied van tandheelkunde

De award die Moricz Dental onlangs ontving, is een prestigieuze prijs in Hongarije en veelzeggend over de kwaliteit van de geleverde diensten. Patiënten oordeelden onder meer dat de kliniek beschikt over de modernste materialen en technieken, waardoor zij een compleet aanbod van tandheelkundige zorg kan bieden.

Ook de kwaliteit van de tandartsen wordt geprezen. Zij beschikken aantoonbaar over een surplus aan kennis en ervaring en behoren niet voor niets tot de crème de la crème van het internationale tandartsengilde. Naast Hongaars spreken zij ook talen zoals Engels, Frans en Duits, waardoor een heldere communicatie geen enkel probleem vormt.

Uitstekende service en vlotte communicatie

Net zo belangrijk als de kwaliteit van de geleverde zorg is de bijbehorende service. Ook op dit vlak gooit Moricz Dental hoge ogen bij patiënten. De kliniek doet er alles aan om patiënten zich op hun gemak te laten voelen en houdt hen nauwgezet op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en personele veranderingen. De communicatie is dan ook uitermate helder en laat geen ruimte voor misverstanden.

Heeft u desondanks nog enkele vragen? Dan kunt u hiermee terecht bij een vast aanspreekpunt in de kliniek en ook kunnen wij helpen vanuit Nederland. Hierdoor voelt u zich sneller thuis tijdens uw verblijf in het prachtige Boedapest. Wij hebben gemerkt dat onze Nederlandse patiënten deze intensieve begeleiding als bijzonder prettig ervaren.

Strenge jurybeoordeling door patiënten en specialisten

Moricz Dental heeft de prijs voor beste tandheelkundige kliniek van Hongarije zeker niet zomaar gewonnen. Verantwoordelijk voor de uitverkiezing was onder meer een 12-koppige jury van vooraanstaande specialisten in het vakgebied, die het kantoor beoordeelden op de strengste vakinhoudelijke eisen.

Ook vond er online een publieke stemming onder patiënten plaats, waarbij Moricz Dental duidelijk naar voren kwam als winnaar op het gebied van belangrijke aspecten als kwaliteit, prijs, wachttijd en klantvriendelijkheid. In Hongarije is men het er dan ook unaniem over eens: Moricz Dental is simpelweg de beste kliniek van het land.

Gebitsrenovatie en implantaten zeer voordelig in Hongarije

En dat is een hele prestatie, want de Hongaarse tandheelkunde heeft internationaal een uitstekende reputatie. De tandartsen zijn er hoogopgeleid en de klinieken uitermate modern. Desondanks is een tandheelkundige operatie in Hongarije, in tegenstelling tot Nederland, betaalbaar en is er geen sprake van wachtlijsten.

Hierdoor bent u direct aan de beurt en heeft u niet onnodig lang last van vervelende gebitsklachten. Een gebitsrenovatie of het plaatsen van implantaten kost bij Moricz Dental zeker niet de hoofdprijs, terwijl de kwaliteit waarschijnlijk beter is dan die in Nederland. Meer weten? Neem direct contact op met Mondzorg Hongarije en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

 


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.