Mondzorg Hongarije
Whitening
Esthetische Tandheelkunde Kronen Facings Bruggen
Implantaten All on 4 Botopbouw en sinuslift Whitening

Whitening

Als gevolg van voeding, gewoonte en leeftijd kunnen uw tanden verkleuren. Het bleken van uw tanden kan dan de oplossing zijn. Dit moet uiteraard wel veilig en verantwoord, door een professional, uitgevoerd worden.

Dat is mogelijk! Moricz Dental werkt met de Beyond methode voor tanden bleken. Met deze methode kan de tandarts uw tanden tot 14 tinten lichter maken in slechts één behandeling. Met de Beyond methode worden niet alleen de oppervlakkige verkleuringen bestreden, maar ook de stoffen die de verkleuringen veroorzaken en die zich onder het glazuur hebben opgehoopt. De Beyond methode voor whitening is de meest effectieve methode voor tanden bleken die er op dit moment beschikbaar is.

Whitening in 3 stappen

1) Controle

Allereerst controleert de tandarts of de tanden schoon en intact zijn. Hierna wordt een mal in de mond geplaatst en zal een gel, ter bescherming tegen de bleekgel, worden aangebracht op het tandvlees.

2) Bleekgel

Vervolgens wordt de bleekgel aangebracht op de tanden en worden uw tanden verlicht door middel van koud licht, gedurende 10 minuten. Dit proces wordt 3 keer herhaald, iedere keer wordt een nieuwe dosis gel aangebracht. Dit proces vereist slechts een uur.

3) Pasta

Tot slot worden de tanden ingesmeerd met een pasta, die binnen enkele minuten kan worden verwijderd. Deze pasta voorkomt dat uw tanden gevoelig blijven voor kou, warmte, eten en/ of drinken.

Het is heel eenvoudig, uw tanden tot wel 14 tinten lichter, in slechts één uur!


Navigatie
Behandelingen
Informatie
Contact

Introductie
Kliniek
Behandelingen
Prijzen
Reis en Verblijf
Ervaringen
Gallerij
Contact
Esthetische Tandheelkunde
Kronen
Facings
Bruggen
Implantaten
All on 4
Botopbouw
Whitening
Facebook

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Mondzorg Hongarije
Dissel 59
3401EB, IJsselstein
Tel NL: 030-6874797
Tel BE: 03-8081810
info@mondzorghongarije.nl

Kvk: 61341614
NL854303832B01

Mondzorg Hongarije heeft het cijfer 9 van maximaal 10 gekregen op basis van 583 beoordelingen.